Welovedigital podcast 1-2. rész / Kik vagyunk?

Régóta terveztük már, hogy elindítjuk podcast csatornánkat, amiben izgalmas témákról beszélgethetünk meghívott vendégeinkkel. Az első két részt egyfajta bemutatkozásnak szántuk, amiből megismerhettek minket és az ügynökséget. Ágival rengeteget tudunk beszélni, ezért jobbnak láttuk, ha kettéosztjuk az amúgy több mint 1 órásra sikerült szóáradatot.

Első találkozásunk és a közös munka kezdetének történetével indítjuk bemutatkozó adásunkat. Beszélgetünk a WeLoveDigital marketing ügynökség elindulásáról, jógáról, kedvenc podcast csatornáinkról, és arról, hogy hogyan telik egy munkanapunk.

Bemutatkozó adásunk 2. részében pedig arról mesélünk, hogy hol tanultunk, milyen végzettségünk van, aminek a jelenlegi munkánkat köszönhetjük, és miért érezzük magunkat a helyünkön. Beszélgetünk a kedvenc munkafolyamatainkról és az általunk használt legkedveltebb social media felületekről.

Néha előfordul, hogy számunkra is nehezebben indul a nap, kevésbé jön az ihlet, de szerencsére ezen mindig felül tudunk kerekedni. A jövőt kicsit előrevetítve beszélünk arról, hogy hogyan látjuk az ügynökséget 1 év múlva, milyen ügyfelek azok, akikkel szívesen dolgoznánk együtt. Végül pedig megtudhatjátok, hogy mik a kedvenc sportjaink, és miért megy jobban a futás, ha zombik elől kell menekülni.

A podcast technikai részéért nagy köszönet jár Böröcz Tominak, a zenéért pedig hálásak vagyunk Zsombó Daninak a Mary Popkids zenekarból.

Hallgassatok minket Spotify-on vagy az Apple Podcast felületen!

  1. rész:
    https://spoti.fi/2L0xrnn
    https://apple.co/2VrRwEX
  2. rész:
    https://spoti.fi/33yqrEr
    https://apple.co/3o8ZjnA

Add meg az adataidat és azonnal küldjük az e-bookot!

.

Add meg az adataidat és azonnal küldjük az e-bookot!

.