Segítünk, hogy a webshopod pénzt termeljen neked

Működő webshopod van, és célod, hogy minél több potenciális vásárlót szólíthass meg? Szeretnél még jobb eredményeket elérni az új évben kampányaiddal?

Hozz ki a legtöbbet a rendelkezésre álló keretedből!

webshop ppc2

Google Partner

Partner RGB

Ügynökségünk teljesítette a Google partnerekre vonatkozó követelményeket. Mit jelent ez pontosan? Az általunk megszerzett Google Partner-jelvény tanúsítja, hogy a legfrissebb Google Ads-szaktudással rendelkezünk. A Google Partners program számos előnnyel jár mind ügynökségünk, mind pedig ügyfeleink részére. Képzésekhez, támogatásokhoz, különféle erőforrásokhoz juthatunk, miközben ügyfeleinket is segíthetjük abban, hogy minél nagyobb sikereket érhessenek el.

„1,87%
konverzió”

A Shoprenter 2020-as felméréséből kiderült, hogy az átlagos konverziós ráta (a vásárlók és a látogatók számának százalékos aránya) 1,87% lett. Segítünk, hogy webshopod esetében ez a szám nagyobb legyen, és megmutatjuk, hogy milyen számokra kell még fókuszálnod.

„Vevői élettartam
modell”

Megtervezzük a webshopod napi/heti/havi tartalmait, átbeszéljük a megfelelő üzeneteket, célcsoportokat, és segítünk megérteni a vevői élettartam modellt (Lifetime value).

„Komplex modellek”

Komplex modelleket és rendszert építünk a webshopod köré, amiket havi szinten lehet tervezni és mérni. Megoldási javaslatokat adunk a webshop működtetése során felmerülő buktatókra, problémákra.

„Hatékony hirdetés”

Hatékony hirdetési kampányokat készítünk 30 000 Ft-os vagy akár 3 000 000 Ft-os költésből.

Ügyfeleink

csomagjaink

INDULÓ WEBSHOP
(0-6 HÓNAP)

Bevezető online marketing stratégia
(6 vagy 12 hónapra)

Hirdetési fiók telepítése

Webshop követő kódok rendberakása

Kulcsszókutatás

TAPASZTALT WEBSHOP (6+ HÓNAP)

SEO és hirdetési fiók audit

Blog posztok, termékleírások és hírlevelek készítése

Havi hirdetési
menedzsment

Marketing stratégia
(6 vagy 12 hónapra)

Add meg az adataidat és azonnal küldjük az e-bookot!

.

Add meg az adataidat és azonnal küldjük az e-bookot!

.