fbpx

We Love Digital

Digital Agency

Kövess bennünket az Instagramon!

Görgess lejebb
back to top
a

We Love Digital

  /  Uncategorized @hu   /  Ismerj meg minket! – Réka
Amióta az eszemet tudom színházi táncosnak készültem, másról sem szólt az életem első 18 éve. Majd amikor a pályaválasztásra került a sor, valahogy mégis elvetettem a Táncművészeti Fősulit és a Külkeren kötöttem ki. Így nem nevezvén tudatosnak ezt a pályaválasztást, mégis úgy érzem jó lett az irány.
Közel 8 évet töltöttem nagy, ismert, nemzetközi reklámügynökségeknél account pozícióban, szépen lépkedtem a ranglétrán, de az évek alatt folyamatosan zsonglőrködtem a 20 nap szabival, mivel az egyik legnagyobb szerelmem az utazás. Folyton csak utazni akartam, menni mindenfelé, ezért ha kifogytam a fizetett szabikból, akkor fizetés nélkülire mentem, amikor pedig ez sem volt elég, egy egész évet vettem ki – hála az akkor munkahelyemnek, mivel nagyon rugalmasan kezelték a nyughatatlanságomat.
2019 januárban már account supervisori pozícióban voltam, egy 5 fős csapatért feleltem, menő, nemzetközi ügyfél portfólióval, mégis éreztem, hogy ez így nem mehet tovább. Végleg felmondtam, szabadúszói létbe kezdtem, és nem mellesleg Balira költöztem, hogy végre 365 napban élvezhessem az utazást. Projekt manageri tudásomat tökéletesen tudtam kamatoztatni, mellette pedig folyamatosan képeztem magam a social media management területén, és igyekeztem a lehető legtöbbet tanulni a digitális marketing stratégiáról és eszközökről. A fókuszt az Instagram marketing irányába helyeztem, én ebben láttam a legnagyobb lehetőséget, valamint az ügyfeleim és a vágyott ügyfeleim is főként ezt a csatornát használták.
Ágit 2020 májusában ismertem meg, virtuálisan. A Covid helyzet miatt épp új projektek és ügyfelek után kutattam, amikor belefutottam egy podcastba, ahol Ági beszélt. Nagyon szimpatikus volt, így egyből írtam is neki, majd hamar pozitív választ kaptam: épp kerestek valakit, aki a social media oldalakra, azon belül is az Instagramra fókuszál. Azóta együtt dolgozunk, és közösen tanuljuk ki a közel-keleti piac rejtelmeit, mivel egy kuwaiti szépségipari termék teljes online marketingjéért felelünk.
Igyekszem tudatosan élni az életemet és nagyon figyelek a jól ismert work-life balance betartására. Mindenem a szörfözés, emiatt is költöztem Balira, így igyekszem minden egyes napomba belecsempészni ezt. Számomra az óceáni levegő, a hullámok morajlása, a csodás part, és a buja zöld pálmafák látványa tökéletes megnyugvást ad, hálás vagyok, hogy jelenleg ez minden napomban jelen tud lenni. (Kivéve amikor a Covid miatt hosszabbra nyúlik egy magyarországi látogatás a tervezettnél.) A rendszeres szörf mellett jógázok, ami egy szuper kiegészítést nyújt az intenzív sport mellé. Ennek a két mozgásformának a szeretete pedig magával hozta az én szerelem projektemet is, a Barefoot Diaries-t: a munkánk mellett a párommal szörf és jógatáborokat szervezünk Balira, és igyekszünk minél több embernek megmutatni azt a csodát amiben mi élünk, úgy, ahogy egy útikönyvből sosem ismernék meg.