Top 10 +1 karácsonyi reklámfilm

2017-11-28
2017-11-28 eszter

Top 10 +1 karácsonyi reklámfilm

Top 10 +1 karácsonyi reklámfilm, ami ünnepi hangulatba hoz

Vasárnap gyújtjuk az adventi koszorú első gyertyáját. Elkészítettük a TOP 10+1 karácsonyi reklámfilm listát és ezzel igazi karácsonyi hangulatba kerültünk.

10 + 1.

Debenhams 2017 – Modern tündérmese

Hogy nézne ki ma Hamupipőke története? Az angol divatcég megmutatja nekünk. A 21. században szerelmespárunk mi mással, mint hashtagekkel próbálja megtalálni egymást. A filmben pedig Ewan McGregor is szerepel. De az igazi ráadás, hogy a filmet Budapesten készítették. Láthatjuk a Nyugati pályaudvart, a 4-es metró aluljáróját, és több pesti utcát is. Már csak ezért is megérdemli, hogy a listán szerepeljen.

 

10.

Sainsbury 2015 – A cica, aki tönkretette a karácsonyt

A Sainsbury egy olyan cég, akinek a karácsonyi filmjeit minden évben nagyon várjuk, az első helyezést is ők nyerték. A 2015-ös reklám főszereplője egy édes, pufók cica, Mog, aki egy rémálomnak köszönhetően akkora felfordulást okoz, hogy a ház lángokban áll miatta. Senkinek nem esik baja, viszont úgy tűnik, hogy a család karácsonyának annyi. Ekkor viszont láthatjuk, hogy mire képes az igazi összetartás ereje.

9.

M&S 2017 – Paddington maci és a karácsonyi látogató

A M&S szintén egy olyan márka, aki több helyezést is elért a listánkon. Ennek filmnek a középpontjába Paddington maci került, akinek egy Mikulásnak tűnő társa is akad. Érzelmes, akciódús és izgalmas. Az üzenet pedig egyszerű: Jónak lenni jobb!

8.

Sainsbury’s 2016 – A legjobb ajándék

A vidám, szuper zenei aláfestéssel készült film főszereplőjének sokunkhoz hasonlóan karácsony közeledtével egyre több teendője van. Egy dologra vágyik a legjobban – amire azt hiszem mindannyian -, hogy az ünnepeket végig a családjával tölthesse. Nézzétek meg, hogyan oldja meg!

7.

John Lewis 2015 – Ember a holdon

A John Lewis áruházlánc megkapta minden idők legjobb karácsonyi film készítői címet, nem is csoda, hisz reklámfilmjeik minden évben ötltetesek, viccesek és természetesen meghatóak. A karácsony rajongjói már november elején várják, hogy láthassák az idei kisfilmjüket. Természetesen a mi Top 10-es listánkon is több helyet foglal el. A 2015-ös kisfilm a szokásosnál jobban eltér a valóságtól, de az üzenet fontos: Karácsonykor figyeljünk még jobban azokra, akiknek kevesebb jut a szeretetből és boldogságból. Ha pedig van rá módunk, tegyük nekik szebbé az ünnepeket.

6.

Allegro 2016 – Angolul tanuló lengyel nagypapa

A lengyel online aukciós oldalnak sikerült megtalálnia, hogy egy aktuális élethelyzetet érzelmesen és viccesen dolgozzanak fel. A történet lényege, hogy a nagypapa angolul tanul, viszont, hogy miért nem írnánk le, hogy ne lőjük le a poént. Minden benne van, ami ahhoz kell, hogy könnycseppeket törölgessünk.

5.

M&S 2016 – Télapóné

Minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll, így van ez a Mikulással is. A 3 perces kisfilmben miután a Télanyó gondoskodva útjára engedi férjét elővesz egy levelet, amiben egy kisiú segítséget kér: a testvérének szeretne egy új pár cipőt, mert a régit a kutyájuk megette. Akár egy hollywoodi filmben Télapóné stílusosan megmenti a karácsonyt, az ötletes helikopter név és könyvcím pedig már csak ráadás. Minden gyerekkori csíny ellenére, nincs fogható a testvéri szeretethez.

4.

EDEKA 2015 – Sokkoló vagy elgondolkodtató?

A német cégnek, az EDEKA-nak sikerült elkészítenie a világ egyik legszomorúbb karácsonyi reklámját. Hogy tanulságos vagy morbid azt mindenkinek a saját döntésére bízzuk, viszont az biztos, hogy az áruházlánc már híressé vált a vírusként terjedő reklámról: több mint 57 milliós megtekintést ért el Youtube-on.

3.

WestJet 2013 – Amikor igazán megajándékozzuk vásárlóinkat

Egy nem mindennapi meglepetéssel várta az utasait a kanadai WestJet légitársaság. 2 légijáratának minden utasát megajándékozta: egy stúdióban ülő Mikulás megkérdezte az utasoktól “Ki mit szeretne karácsonyra?“. Ami pedig ez után történt, az utasok alig hitték el.

2.

John Lewis 2011 – Adni jó

Számunkra az abszolút kedvenc a John Lewis reklámok közül a 2011-es évi. Egy iszonyatos aranyos kisfiú története, aki mindennél jobban várja a karácsony napját. Érdemes végignézni.

1.

Sainsbury 2014 – Az első világháborús igaz története

A történet 1914. december 25-én játszódik, az első világháború idején a brit, francia és német fronton. Ezen a napon váratlanul elhallgattak a fegyverek, ami pedig utána történt egy igazi karácsonyi csoda. A Sainsburynek sikerült „karácsonyi fegyverszünet” történelmi eseményről egy nagyon megható és megindító reklámfilmet készíteni.

Kövess minket, ha szeretnél még több értékes marketing tippel gazdagodni!


A kép bármilyen módon történő felhasználása, megosztása a logó és weboldal cím megtartásával lehetséges.

, , ,