Blog

5 tanács, hogy a Facebookod még hatékonyabb legyen!

Így használd a Facebookot a marketing stratégiádban hatékonyan.

Egy kampány létrehozása, futtatása, optimalizálása az üzleti weboldalon egy kihívást jelentő feladat. Ahhoz, hogy felhasználóbarát tartalmakat hozz létre, amely eredményeket és konverziókat hoz sok tényezőt kell figyelembe venni.

Nem elég csak létrehozni, illetve működtetni ezt az oldalt. Reklámozni kell azt és biztosítani, hogy a megfelelő emberek tudjanak rólad és a tartalmadról. Szerencsére a social média korszakában élünk, ami sokat segíthet az üzleti piacon. A sok közösségi média marketing stratégiában a közös taktika: a Facebook.

Read more

Facebook vs Google

Facebook vs Google

Ez az infografika segít eldönteni, hogy a te marketing kampányod céljának eléréséhez, melyik hirdetési forma felel meg jobban. Az infografikában láthatod, hogy milyen célzási lehetőségek vannak a Facebook és a Google esetében és milyen célokat érhetsz el velük.

Read more

Töltsd le Marketing Munkafüzetünk első részét!

A mai környezetben nagy kihívást jelent a jó marketingkommunikáció. A vásárlók több ezer reklámnak vannak kitéve, végtelen termék- és szolgáltatáslehetőségekkel. A dinamikus és zajos környezetben a marketing stratégiának egyedinek, kreatívnak kell lennie, a vásárló felé pedig személyre szabottan kell kommunikálnia figyelembe véve, hogy ők, hogyan működnek, mikor elérhetőek.

Read more